Blog

Waarom ik dans

Posted by:

Waarom ik dans

Dans is voor mij een spontane manier van uiten en genieten. Zowel de kracht van het aardse voelen, als de innerlijke hemelse diepte van de dans. Als ik dans, voel ik het leven volop en kom ik in het “hier en nu”. In Biodanza kan ik de ander ├ęcht ontmoeten wat me een diep gevoel van zin en geluk geeft. De ander is een spiegel waarin ik mijzelf herken en waardoor ik verbondenheid ervaar.

Dans is ook simpelweg iets waardoor ik me vitaal voel. Ik voel de kracht en stroming in mijn lichaam. Na het dansen van een vivencia (een Biodanza les) voel ik rust, zachtheid, ontspanning, vreugde en energie.

Als kind al danste ik graag: ik studeerde pasjes in met vriendinnen en ging al dansend en apekooiend over de banken en tafels in huis. Biodanza ontdekte ik rond 2006 en verwonderde me direct. Het maakte iets wakker waar ik heel blij van werd en nog steeds elke dag word. Biodanza is mijn pad en missie om bij te dragen aan een gelukkige, vrolijke, liefdevolle en creatieve wereld vol schoonheid en zorg voor elkaar.

0


About the Author: