Brenda van Broekhoven

brenda.vanbroekhoven@icloud.com
M 06-45.62.60.64

Waarom ik dansWaarom ik dans

Waarom ik dans

Dans is voor mij een spontane manier van uiten en genieten. Zowel de kracht van het aardse voelen, als de innerlijke hemelse diepte van de dans. Als ik dans, voel ik het leven volop en kom ik in het “hier en nu”. In Biodanza kan ik de ander écht ontmoeten wat me een diep gevoel van zin en geluk geeft. De ander is een spiegel waarin ik mijzelf herken en waardoor ik verbondenheid ervaar.

Dans is ook simpelweg iets waardoor ik me vitaal voel. Ik voel de kracht en stroming in mijn lichaam. Na het dansen van een vivencia (een Biodanza les) voel ik rust, zachtheid, ontspanning, vreugde en energie.

Als kind al danste ik graag: ik studeerde pasjes in met vriendinnen en ging al dansend en apekooiend over de banken en tafels in huis. Biodanza ontdekte ik rond 2006 en verwonderde me direct. Het maakte iets wakker waar ik heel blij van werd en nog steeds elke dag word. Biodanza is mijn pad en missie om bij te dragen aan een gelukkige, vrolijke, liefdevolle en creatieve wereld vol schoonheid en zorg voor elkaar.

Mijn roots en achtergrondMijn roots en achtergrond

Mijn roots en achtergrond

Ik ben geboren in Rotterdam en opgegroeid in Capelle aan den IJssel. Mijn ontdekkingstocht naar het leven kreeg vorm toen ik technische natuurkunde studeerde op de TH Rijswijk. Ik ging meer begrijpen waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Mijn loopbaan in het bedrijfsleven ontwikkelde zich in diverse commercieel-technische en leidinggevende functies. Ik sloeg mijn vleugels uit en kreeg prachtige kansen in diverse banen. Ik zag veel van de wereld en reizen is nog steeds iets wat ik graag doe.

In 2007 startte ik mijn bedrijf als zzp’er wat later Heart Beat Evolution werd. Ik werk in het bedrijfsleven als projectleider of (team)trainer en ik geef vorm aan de Biodanza groepen, workshops en jaartraining. Sinds 2009 ben ik gecertificeerd NLP trainer, begeleidt (organisatie) opstellingen en rondde in 2012 de Zijnstraining af bij de School voor Zijnsoriëntatie. Heart Beat Evolution heeft als missie “Vier je essentie door bekrachtigende ervaringen en waarachtige ontmoetingen”.