Biodanza weekend

Biodanza weekend 2016

Biodanza weekend “Natuurlijke overvloed”
Overvloed is nabij. Geuren, kleuren, waarachtige ontmoetingen van ogen en liefdevolle aanrakingen brengen je in het hier en nu. We dansen onszelf naar het paradijs waar we herkennen dat alles al helemaal perfect is en we in onze natuurlijke flow zijn. Een extra lang weekend vol vreugde, genieten, openheid en dans. Op een unieke plek midden in de natuur van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in het weekend met een volle maan. Dans, zing, lach, omarm, ontspan, vier het leven met elkaar!

Het weekend wordt gegeven door Brenda van Broekhoven met ondersteuning van Kim van der Klis.  Haar zachte aanwezigheid en verbinding, kennis van de natuur zijn een prachtige aanvulling. We dansen in een prachtige zaal met vrij uitzicht rondom. Als het weer ons goed gezind is, hebben we ook een mooie plek in de natuur waar kunnen dansen met de geluiden, beelden en elementen in de natuur.

Praktische gegevens
Vrijdag 14 oktober 11.00 uur – zondag 16 oktober 16.00 uur
Locatie: Hergberg De Dieken, Holten (Nationaal Park Sallandse Heuvelrug)

Het weekend is all-in: workshops, maaltijden en slapen.
Prijs: €235 vroege-vogeltarief/€260 normaal (vroege vogel tarief tot 1 juli 2016)
De prijs is inclusief workshops, maaltijd en overnachtingen in een 4-persoonskamer (1-persoons bedden).
Extra voor 2-persoonskamer in hoofdgebouw: +€25/pp voor het hele weekend

Extra voor kamer met 2-persoonsbed (volgeboekt): +€50/koppel voor het hele weekend
Extra overnachting op donderdag incl. ontbijt: €25

De maaltijden zijn van vrijdagmiddag tot en met de lunch op zondag en worden voor ons klaargemaakt. Zo kun jezelf helemaal op en top genieten van het weekend. Je kunt eerder komen en donderdagavond al overnachten: ‘s Ochtends kun je in de herberg ontbijten en bijv. een lekkere wandeling maken in de prachtige natuur waar de herberg middenin ligt.

Voor wie? Een heerlijk lang weekend voor dansers met ervaring en ook een fijne manier om kennis te maken met Biodanza. Als Biodanza helemaal nieuw is voor je, neem dan even contact met me op zodat we kunnen uitwisselen wat je kunt verwachten. In het weekend staat Biodanza centraal en doordat we veel dansen kun je diep met jezelf in verbinding komen. In het programma is voldoende tijd voor een lekkere wandeling, rusten, meditatie, muziek maken of andere vormen van ontspanning.

Meedoen?
Er is plaats voor maximaal 18 deelnemers er zijn nog een paar laatste plaatsen vrij. Aanmelden kan via brenda@heartbeatevolution.com plus het overmaken van €50 aanbetaling op NL26TRIO0254666280 (geen restitutie). Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 2 weken voor de workshop. Bij annulering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten komen. Tot 4 weken vantevoren is restitutie mogelijk (minus €50 aanbetaling).

Foto’s van de locatie en omgeving
De gezellige, liefdevol ingerichte herberg waar we verblijven ligt middenin het Nationale Park! Als we geluk hebben, kunnen we de hazen en reeën voorbij zien springen vanuit de danszaal.

Locatie en omgeving Biodanza weekend Holterberg