Biodanza vakantie Ecolonie

Biodanza vakantie “Het rijke leven”
18 – 23 augustus, Frankrijk

In de tijd van het jaar dat de natuur vol is en de zomer heerlijk warm, dansen we de rijkdom van het leven zelf. We zijn te gast bij het mooie Ecolonie in de Vogezen in Frankrijk.

Om op een prachtige krachtplek als Forge Neuve te dansen, is voor velen al een geschenk. Deze rustig gelegen plek, bij een zwemmeertje en in de bossen, is 2 km vanaf het centrale terrein.

Het thema voor deze vakantie is “Het rijke leven”.
De dans is de beweging die ons voedt, inspireert, en bewustzijn brengt.
Met vreugde, genieten, creativiteit, tederheid en transcendentie maken we een innerlijke reis die ons verrijkt. We voelen ons rijker doordat we intenser voelen en sensitiever zijn. Meer en meer kunnen we ons openen en afstemmen op onze ware essentie en dat geeft een gevoel van geluk en thuiskomen. Terwijl we dansen zijn we gemakkelijk in het hier en nu, waardoor we het moment rijk beleven.

Deze week wordt begeleid door Brenda van Broekhoven met assistentie van Bea Grobben.

Voor wie?
Deze biodanza midweek is voor mensen met enige of meer biodanza ervaring. Is biodanza helemaal nieuw voor je en voel je het verlangen om mee te doen? Dan is te behulpzaam als je bekend met lichaamswerk/dans en meditatie. Je kunt ook contact met me opnemen als je wilt overleggen.

Cursus tijden
Introductie op zondagavond van 20:15 tot 21:30 uur
4 ochtenden (ma-di-do-vrijdag) van 10u-12u30 en 2 middagen (di-donderdag) van 15u30 tot 17u30.
Woensdag is een vrije dag.

Over Ecolonie
Ecolonie is een duurzame Nederlandse gemeenschap die sinds 30 jaar in Franrijk gevestigd is in een rijk natuurlijk gebied.
Het is een overvloedige plek met kleurrijke bloemen-, kruiden en groententuinen. Een biologisch winkeltje, gezellig cafeetje, een atelier en nog veel meer. Ecolonie is ook de organisator van het Eigentijds Festival, runt een geitenboerderij waar panir gemaakt wordt en maakt natuurlijke verzorgingsproducten zoals massage-olie en crème. Op de website www.ecolonie.eu kun je alles op je gemak bekijken.

Prijzen
Je betaalt een vast bedrag voor de biodanza workshop plus een bedrag voor het eten/accomodatie.
Biodanza: €220 per persoon
Eten en accommodatie: er zijn heel veel mogelijkheden, dus kies zoals jij het graag wilt:
Vanaf €82/week (eigen tent, zelf koken) tot €434/week (bed op een kamer, volpension).

Boeken
De boeking voor deze vakantie gaat via de website van Ecolonie.
Je bepaalt zelf welke vorm van accommodatie je wilt (eigen tent, bed op een kamer, gite, huurtent) en wat je met eten wilt.
Je kunt zelf koken, maar ook kiezen voor half- of volpension en met de groep mee eten.

Zin!? Wacht niet langer en geef je dan nu op: https://www.ecolonie.eu/nl/activiteiten/zomercollege/biodanza-het-rijke-leven

(noot: als de biodanza week er nog niet op staat, kijk dan morgen nog een keer. Ecolonie heeft aangegeven dat het op korte termijn online staat)