Biodanza reis naar Uganda

EEN COMPLETE BIODANZA REIS NAAR OEGANDA

1-19 November 2019


Met heel veel blijdschap, kondig ik de reis naar Oeganda aan.
In 2018 gingen we voor de eerste keer en we hadden een ongelofelijk en overgetelijk mooie tijd met elkaar.
In 2019 gaan we weer…….ga jij deze keer mee?

De parel van Afrika!
Droom je ervan om een reis te maken naar Afrika? Wil je Oeganda’s schoonheid beleven en de mensen ontmoeten? En, hou je ervan om in een Biodanza sfeer van vriendschap en openheid met elkaar op te trekken?
Ga dan mee op deze bijzondere reis!  Een vakantie waar je kunt dansen midden in de Afrikaanse natuur en genieten van de cultuur van Oeganda in contact met de lokale bevolking. Je voelt en beleeft Oeganda in al je cellen. Met een volwaardig programma inclusief safari in het Nationale Park, bezoek aan dorpen, een school, bij mensen thuis en een kerkdienst waar gedanst, gezongen en gedrumd wordt. Uiteraard is er volop dans! Zowel Biodanza met onze reisgroep als dansen van én met de lokale bevolking. Na deze reis, dans je als nooit tevoren door het leven!

Groepsgrootte:  12 – 30 deelnemers.

Het team
Paul ten Hacken en Brenda van Broekhoven verzorgen samen de communicatie, organisatie en begeleiding van de reis. Paul is de bezielde eigenaar van Biodanzareizen en zorgt voor praktische zaken en een luisterend oor. Brenda begeleidt de Biodanza workshops met veel liefde, én oog voor een ieder. Zij neemt ons mee in de dans en in de verbinding met elkaar.
Ter plaatse in Oeganda is Sander Kesseler onze gastheer. Hij is priester en werkt op een groot vluchtelingkamp. Samen met onze vriendelijke, betrokken en kundige Oegandese gidsen zorgen zij voor ons verblijf en transport.

Programma
Na ons gezamenlijk vertrek vanaf Schiphol, landen we op het internationale vliegveld van Oeganda aan het Victoriameer, nabij de evenaar. De eerste nacht brengen we door in de hoofdstad Kampala. De volgende dag trekken we met onze safari-waardige busjes de binnenlanden in van Uganda, ook wel de ‘parel van Afrika’ genoemd. We passeren de evenaar, we rijden door savannes. Onderweg is er veel te zien. We zijn in Afrika!

Aangekomen op onze bestemming, onze dansplek en onze uitvalsbasis voor de komende twee weken, dompelen we ons onder in de Afrikaanse cultuur, omringd door het groen van de weelderige en vruchtbare natuur, met tientallen kratermeren. We dansen samen in onze groep en we delen onze ervaringen. Gezond en voedzaam eten wordt voor ons bereid en bij het ontbijt hoor je de kleurrijke vogels fluiten. We maken uitstapjes naar omliggende dorpen en in de natuur. In het naburige Queen Elizabeth Park spotten we de wilde dieren, zoals olifanten, buffels, herten en misschien ook leeuwen. We zien dansende kinderen, we zijn te gast bij mensen thuis, we dansen, zingen en bidden in een kerk, we bezoeken een school en maken een boottocht. We ademen Afrikaanse (pure) lucht en voelen haar ritme. We zetten onze voeten neer op Afrikaanse bodem. Hier kunnen we aarden.

In twee weken tijd zijn we vertrouwd geraakt aan elkaar en aan de omgeving. Tijd voor een feest. Samen vieren we het leven. Verschillende culturen ontmoeten elkaar, met muziek en eten.

Op onze weg terug naar de hoofdstad nemen we tijd om ons voor te bereiden op de reis terug naar huis. We kopen souvenirs en er is de mogelijkheid om een uitbundige en leuke dansshow bij te wonen waarin je ook nog eens veel te weten komt over de diverse regionale gewoonten.

We dansen nog een laatste vivencia met elkaar om de diepe band die is ontstaan een warme plek in ons hart te geven.

Prijzen 19-daagse reis
In de prijs voor deze reis is heel veel opgenomen! Het all-in tarief is inclusief vliegticket met KLM, verblijfskosten hotel, alle maaltijden, water, excursies en transport en exclusief visum (ca. €50).  En een persoonlijk budget voor extra drankjes, souvenirs, giften/fooien, sommige excursies die optioneel zijn en spullen die je koopt voorafgaand aan je reis (malaria prodshfylaxe, speciale kleding, zonnebrandcrème).

Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je reis is.
First Birds…tot 1 april: €2.450 all-in!
Tot  1 juli: €2.680
Na 1 juli: €2.890

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Kom dan naar de informatiemiddag op zaterdag 25 mei. Ook als je al besloten dat je mee gaat, is het erg leuk om naar deze middag toe te komen. Graag vooraf opgeven.

Deelnemers uit 2018, schrijven:

“Een fantastische reis die als diepe ervaring in je lijf gaat zitten!”

“Deze reis is een onvergetelijke beleving doordat je hem in een Biodanzagroep doet, de natuur van Oeganda onwaarschijnlijk mooi is, je vrij lang in een wildpark verblijft, je gastheer in Uganda Sander Kesseler (Nederlandse priester) de mooiste ontmoetingen weet te regelen, de Ugandese gidsen hun ziel en zaligheid inzetten om hun mooie land en het wildlife te laten zien en om het je naar de zin te maken. Dan is dit allemaal ook nog eens doorspekt met vivencia’s! Het was niet zo maar een reis. Ik draag de reis als een warme herinnering in mijn hart; de reis is onderdeel van mij geworden.”

“Ik kan het zeker aanraden. Het was een erg mooie reis. Ook naar binnen.”

“Het was een prachtige reis. Echt de moeite waard om het te gaan beleven!”


Ja, ik wil mee naar Oeganda!
Meld je aan bij Brenda (brenda@heartbeatevolution.com / 06-45626064) of Paul (info@biodanzareizen.nl / 06-23420789). Je ontvangt van Biodanza reizen een bevestiging en informatie om een aanbetaling te doen van €250.

Heb je nog (specifieke) vragen? Voel je vrij om me te bellen of te mailen.
Wie weet reizen we in november samen door Oeganda!