Oud & Nieuw Celebration

moodbar_oud&nieuw

OUD & NIEUW CELEBRATION IN CENTRUM DJOJ
Van 2018 naar 2019, celebrate together!
in samenwerking met Centrum Djoj

Oud en Nieuw Celebration voorzijdeWil je samen met anderen het nieuwe jaar vreugdevol inluiden?!
Oudejaarsavond is een bijzonder moment. Een moment om het wonderlijke van het leven met elkaar ruimhartig te vieren. We creëren met elkaar een bewust feest van liefde, innerlijk vuur en verbinding. Met rond middernacht een ceremonie en verder: veel dansen, diner, ontmoetingen en meditatie.

Verwacht een avond vol sprankeling, verbinding, openhartige mensen, presentie en zachte ontmoetingen. Een nieuwjaarsfeest voor iedereen die zich verbonden voelt met de Djoj en de behoefte voelt om samen te komen en van elkaars aanwezigheid te genieten. Deel jouw licht, deel jouw liefde en laten we het leven dansen!

Om 16 uur is de ontvangst door het team van Djoj en aansluitend kun je een dansworkshop kiezen om mee te starten. Er is een prachtig team van facilitators die jouw meenemen om er met elkaar een heel feestelijke avond van te maken. Na het gezamenlijk diner kun je kiezen uit een ontspannend klankbad of een geleide meditatie voor de activering van de frequenties van de Nieuwe Aarde. Rond middernacht begeleiden we je in een transitie ceremonie …en het nieuwe jaar beginnen we dansend op groovy, ecstatic beats. Happy 2019!

Wil je meer details weten? Bekijk dan het programma (pdf) met de beschrijvingen van de workshops.
Workshop begeleiders: Brenda van Broekhoven, Mark Hoek, Wilka Zelders, Onno van Tongeren, Petro van der Pas + het enthousiaste team van Djoj.

Heb jij ook zin om te komen en jouw spirit in te brengen?!

Geef je dan nu via Djoj op om 2019 feestelijk en met gelijkgestemden te initiëren:
Ja, ik kom!
We verheugen ons op een bijzondere avond!
Het organiserend team,
Centrum Djoj en Brenda van Broekhoven (Heart Beat Evolution)