Progamma, festival der liefde

HET PROGRAMMA VAN HET FESTIVAL DER LIEFDE
Van woensdag tot en met vrijdag zijn er elke dag twee workshops die je kunt volgen. Ze staan allemaal in het teken van de liefde en worden gegeven door diverse biodanza facilitators uit het hele land. Op vrijdagavond is er ter afsluiting het Lied van de Liefde.

Elke ochtend starten we gezamenlijk en is er een moment om met elkaar te delen.

WOENSDAG 7 JUNI
De start van het festival en een dag om met elkaar te verbinden en te aarden. De opening van het festival is een vitale vivencia door Brenda van Broekhoven: “Levenslust”, de liefde voor het leven!
Daarna neemt Arjan Leushuis ons in de avond mee in een vivencia waarin we de liefde en de genietende lijn van seksualiteit samen laten stromen.

**************

DONDERDAG 8 JUNI
Deze dag staat in het tekenen van heerlijk en diep ontspannen.
Je krijgt de bijzondere mogelijkheid om op deze dag Aquabiodanza met Lilly te ervaren in het warme water. Deze vivencia’s in kleine groepen worden gegeven door Lilly Ploegmakers die hiervoor de extensie heeft gevolgd. Het is de Liefde van de Moederschoot en brengt je in een oceanische ervaring van de baarmoeder.

Bij de diepe ontspanning van deze dag, past een heerlijk klankconcert. Je kunt tijdens deze workshop in de ochtend, al liggend genieten van het ontvangen van de klanken en daar in mee dromen.

**************

VRIJDAG 9 JUNI
Ook deze dag zijn er twee biodanza workshops die gegeven worden door Ankie Candel (Maastricht) en Marion Verhaegh (Sittard). Een heel affectieve workshop in de ochtend met Ankie. En als we in de middag met Marion dansen, dan bereiden we ons al enigszins voor op de buitenwereld met “Liefde naar buiten laten stralen”.

In de avond is er het Lied van de Liefde waar we samen zingen. Het is de afsluiting voor de groep van het festival en de start voor de groep van het weekend der liefde. En sommigen deelnemers blijven. We ontmoeten elkaar en dragen als zingend de liefdesenergie van het festival over. Samen met Elisabeth Mestelaar (Vertrouwen in Liefde) zingen we mantra’s en heartsongs. Zij begeleidt ons met haar stem en speelt harmonium. We zingen, verbinden en dragen de energie van het festival over naar het weekend der liefde.

 

>> (terug) naar de pagina van het festival- en weekend der liefde