BIODANZA WEEKEND HERFST

BIODANZA WEEKEND “VOLUIT GENIETEN”
Zaterdag 7 oktober om 10 uur –
Zondag 8 oktober om 17 uur
Locatie: Herberg ‘t Volle Leven, Appelscha


Een genietend, vreugdevol biodanza weekend om de aardse realiteit te ervaren en te dansen. In deze twee-daagse dansen we veel vivencia’s in de lijn van seksualiteit en vitaliteit. Duik je me in het plezier van het bewegen en de lijfelijkheid van de dans? Voor dit weekend heb biodanza ervaring nodig, en is het belangrijk dat je verfijnd kunt afstemmen in de fysieke verbinding met de ander.

Twee lunches en een verrukkelijk diner zijn bij het weekend inbegrepen. In de keuken van de herberg wordt heerlijk gekookt, en met groenten uit de eigen moestuin. De plek zelf is ook echt genieten met een prachtige tuin, sfeervolle zaal , lieve mensen en middenin de natuur.

Qua slapen kun je kiezen uit een eigen kamer of een gedeelde kamer.
Je kunt ook thuis of elders overnachten. Er zijn diverse campings in de buurt.

Prijzen:
Biodanza workshops : €145
Eten (2 lunches, 1 diner, excl consumpties): €80
Overnachting in de herberg: €50 inclusief ontbijt in een gedeelde kamer, of €65 inclusief ontbijt in een eigen kamer (bij beschikbaarheid).

Geef je op door mij te mailen: brenda.vanbroekhoven@icloud.com
Kennen we elkaar nog niet? Dan is het fijn als je deelt welke biodanza ervaring je hebt, of je in een wekelijkse groep danst en iets over je motief om het weekend mee te dansen.

Annuleringsvoorwaarden:
Annuleren is mogelijk tot 1 oktober met inachtneming van €50 die niet terug betaald wordt. Bij annuleren vanaf 1 oktober betaal je 100% van het workshopbedrag (€145). Het is wel mogelijk om een vervanger, met voldoende biodanza ervaring, te laten deelnemen in jouw plaats.