Biodanza voorjaarsretraite

ALLES SPREEKT ONS VAN
HET WONDER

Alles dat ons omringt
Bericht ons over het wonder.
De sinaasappel en
Het schelle van de hemel
De weg die openingen inluidt.

Mijn boot op de zee zonder kusten
Er is geen haast
Er is geen haven
Slechts absolute liefde.

Gedicht Rolando Toro, uit La Nota Única


BIODANZA VOORJAARSRETRAITE 2023
Dinsdag 21 maart om 11 uur – vrijdag 24 maart om 16 uur
Locatie: Herberg t Volle Leven, Appelscha
Doelgroep: Voor dansers die minimaal 1,5 jaar in een biodanza weekgroep dansen en die de wens hebben om naar binnen te keren.

Verstillen, vertragen, naar binnen keren…
Voel je verlangen om tijd te wijden aan het meest essentiële van jouw Zijn? Heb je zin om jezelf te verwennen met aandacht, comfort en plezier om zo jouw zelf en jouw leven helemaal in een liefdevolle spotlight te zetten?! Deze 4-daagse biodanza retraite geeft je de ruimte daarvoor. Op een locatie middenin de prachtige natuur van het Drents friese Wold waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de stilte en de sterren.

Elke dag dansen we twee keer in de lichte, sfeervolle kapelzaal. Elke vivencia brengt ons een laagje dieper in de ontspanning en dichterbij onze kern. Door de harmonische omgeving, de vivencia’s en de pure keuken van de herberg worden we gevoed en ondergedompeld in een paradijselijke staat die ons herinnert aan heelheid, zorgeloosheid en allesomvattende liefde. Het zijn 4 dagen toegewijd aan jouw zuiverste pad. De retraite zal je helpen te herinneren wat voor jouw wezenlijk is en je bekrachtigen om dat te leven.

De vivencia’s zijn voor een groot deel in de lijn van transcendentie en affectiviteit. Als een bedding voor je hart, een ode aan je ziel en een koestering van jouw lichaam als tempel. Naast de workshops is er ruim de tijd om je terug te trekken, te wandelen of fietsen. De retraite is inclusief verfijnde, vegetarische maaltijden van het gewaardeerde restaurant. Overnachtingen zijn in gezellige en comfortabele slaapkamersen. Het is ook mogelijk om thuis te overnachten als je in de buurt woont.

Tarieven:
Workshops: €270
Maaltijden (4 lunches, 3 diners): €155
Overnachtingen (3 nachten):
€150 inclusief ontbijt (gedeelde kamer met 2 of 3 personen)
€ 195 inclusief ontbijt in een 1-persoonskamer

Opgeven kan door mij te emailen op brenda.vanbroekhoven@icloud.com

Annuleringsvoorwaarden:
Annuleren is mogelijk tot 1 maart met inachtneming van €50 die niet terug betaald wordt. Bij annuleren tussen 1-16 maart betaal je €100 annuleringskosten en na 16 maart betaal je 100% van het workshopbedrag (€270). Het is wel mogelijk om een vervanger, met voldoende biodanza ervaring, te laten deelnemen in jouw plaats.