Prijzen wekelijkse groep

sanddollarPrijzen voor woensdagavond
Voor dansers met minimaal een jaar reguliere Biodanza ervaring.
Seizoen: 29 augustus t/m 19 december (elke week) Seizoenskaart* (17 weken): €225
Halve seizoenskaart** (9 weken): €135
Kennismakingsaanbod: €30 voor 5 achtereenvolgende weken.
Betaling: Maak het bedrag svp over op NL26TRIO0254666280 t.n.v. Heart Beat Evolution + jouw naam en “Biodanza woensdag”.
Heb je zin om na de kennismaking door te gaan? Dan kun een seizoenskaart kopen voor een bedrag van €15 x het resterend aantal weken.


Prijzen voor donderdagochtend
Voor dansers van alle niveau’s
Seizoen: 30 augustus t/m 20 december (elke week)
Losse les: €15 te betalen aan de zaal
Kennismakingsles: €15 + gratis les binnen 2 weken
Seizoenskaart (17 weken): €225
Betaling: Maak het bedrag svp over op NL26TRIO0254666280 t.n.v. Heart Beat Evolution + jouw naam en “Biodanza donderdag”.
Heb je zin om na de kennismaking door te gaan? Dan kun een seizoenskaart kopen voor een bedrag van €14 x het resterend aantal weken of per keer betalen.

Live Danza Dansen* Een seizoenskaart is voor dansers die vrijwel elke week komen. De kaart is geldig voor alle weken tot en met het einde van het seizoen en je betaalt in één keer het aantal weken vooruit. Zo betaal je het laagste tarief en kun je zoveel mogelijk dansen.
** Wil je je wel verbinden met de woensdagavondgroep, maar is het niet mogelijk voor je om elke week te komen dansen, bijv. door onregelmatig werk, een lange onderbreking of i.v.m. kinderen? Dan kun je een halve seizoenskaart kopen die na het seizoen vervalt. Heb je aan het einde van het seizoen nog extra weken die je mee wilt dansen, dan betaal je die aan het einde van het seizoen a €15 per keer.

Losse les? Het is op woensdagavond niet mogelijk om een losse les mee te dansen, wel op donderdagochtend.