CIRKEL VAN LIEFDE EN LICHT

26 weken verbonden met elkaar om krachtig in ons licht te staan.
Vraag jij je ook af hoe komende herfst en winter zal zijn? En welke impact dat heeft op jouw en je medemens? Hoe zorg jij goed voor jezelf in deze uiterst bijzondere tijd die waarschijnlijk zowel lichtpunten als schaduwkanten zal laten zien.

Het is mijn wens om een cirkel te creëren waarin we in verbondenheid met elkaar onze liefde voelen en voeden, ons vuur warm houden en een veilige bedding hebben om ons bewustzijn te vergroten. Daarom stel ik deze “Cirkel van liefde en licht voor”. Samen zijn we zoveel meer.

Gedurende de herfst en de winter, 26 weken, zullen we elkaar wekelijks online en geïnspireerd ontmoeten. We beginnen op zondag 20 september 2020 met een fysiek samenzijn in de vorm van een biodanza workshop. Daar kun je iedereen echt zien en voelen. Vanaf maandag 21 september is het wekelijks om 18 uur met een duur van 75 minuten (Zoom). Op zondag 21 maart 2021 ronden we onze cirkeltijd met elkaar weer af. In welke vorm dat is, zullen we tzt besluiten.

Je kunt alleen voor de gehele periode mee doen. Dat is omdat we met elkaar een groep creëren die elkaar leert kennen waardoor er vertrouwen, rust en verdieping komt in het half jaar dat we met elkaar deze tijd beleven en doorleven. Het zal een ongekende tijd zijn en speciaal om die met een groep mensen bewust te delen.

Wat kun je verwachten van de wekelijkse ontmoeting?

** welkom * gronden * delen * inspiratie sessie * na-zitten * afronding in dankbaarheid **

Om 18 uur log je in en verwelkomen we elkaar. We starten al snel met een dynamische meditatie om aan te komen bij jezelf (gronding). In kleine groepjes is er tijd om persoonlijk te delen, zodat ieder echt tijd heeft om expressie te geven wat er op dat moment in jou voelbaar is en leeft.

De inspiratie sessie van een half uur is er om ons perspectief te verhogen, zodat we in een ruimer bewustzijn komen. Daardoor kun je helderder waarnemen en voelen. Het thema en de vorm wordt bepaald door wat actueel is en dienend aan de groep. Het kan zijn dat we dansen, mediteren, een creatieve uiting vinden of dat er een gast facilitator is.

Na dit half uur is er ruimte om na te sudderen. Je kunt er ene kopje thee bij pakken en misschien wil je nog iets vragen, iets toevoegen, lekker luisteren of nog even genieten van het zien van de anderen. We sluiten tenslotte af in dankbaarheid, bijvoorbeeld met een gebaar van namasté. 

Prijzen, data en opgeven

Je kunt je opgeven door mij een email te sturen (brenda@heartbeatevolution.com). Geef daarbij aan wat jouw motivatie is voor de cirkel van licht en liefde! Deelname voor de gehele periode is €198 en dat is inclusief de middagworkshop bij de start. De opbouw van het bedrag is 26*€7 per avond plus €16 voor de workshop. Er is een maximum van 50 plaatsen om de overzichtelijkheid van onze groep te kunnen behouden.

Kennismakingsworkshop: zondagmiddag 20 september 2020 (Rotterdam)
Wekelijks: maandagavond 19.00-19.15 uur (zoom)
Afsluitende workshop: zondagmiddag 21 september 2021

Mocht je nog vragen hebben, stuur me dan gerust een email. Ik hoor en beantwoord ze graag. Ook waardeer ik het als je dit nieuwe initiatief onder de aandacht wilt brengen bij mensen waarvan jij denkt dat ze een fijne deelgenoot kunnen zijn van deze cirkel.